torstai 9. kesäkuuta 2016

Päivä kerrallaan

päivät ovat menneet kuin sumussa, olen pahoillani jos jotakin on jäänyt tekemättä ,vastaamatta tms . Ikävä on kova, piha on hiljainen,katla kun hoiti tuon vahtimisen. Päivääkään en ole viettänyt etten olisi miettinyt tai ollut mielessä. Hullu, kenties mutta selvennykseksi että koirat ovat minulle äärimmäisen tärkeitä, niillä kaikilla on ja on ollut niin osa jostakin suuremmasta, ne ovat myös elettyä elämää. Niistä luopuminen tarkoittaa myös että jotakin joutuu jättämään taakseen.

Mitenkä kirppu ja munx, ne ovat arvioni mukaan voineet hyvin. Kirppu kun tultiin kotiin etsi autosta joka paikasta katla-äitiään.ekat lenkit oli että ei meinannut päästä auton luota kun odotti mistä tämä tulee, tätä kesti muutaman päivän.pentuset ovat muuttuneet, Katlan vaikutus ei näy niissä, ovat kasvaneet ja tulleet vielä suuremmiksi persooniksi. Hyvään suuntaan. Katla oli niin suuri persoona joka piti ipanat kurissa ja nuhteessa.kirppu on tullut leikkisämmäksi munxin suhteen, nämä jopa riehuvat kunnolla, munx leppoisampi kuten uroksen kuuluukin olla. Molemmille on muotoutunut pikkuhiljaa oma paikka pihavahdin roolissa, kirppu tiukempi pikkuisen ottanut Katlan paikkaa.
Mutta katlaan nähden meillä on hiljaista.

Muuten kesä menee töissä, nyt viikon lomalla.
Loppukesästä sain molemmat ilmoitettua yksiin näyttelyihin ja molemmat saivat samaan luonnetestiin paikan, jonne reissataan loppusyksystä.kirpun juoksu ne tulevat olemaan mysteeri, koska aina ennen juoksut menivät järjestyksessä katla-kirppu. Tosin munx vähän merkkaa jo pissoja, joten villi veikkaus on että juoksu on heinäkuussa.noin kuukauden päässä.

Uros valinnan pohtiminen meni hieman uusiksi,niistä myöhemmin. Mutta kirppu astutetaan joka tapauksessa 2017 alkuvuodesta, jollei nyt juoksu ala vasta lokakuun jälkeen jota suunnattomasti epäilen. Yhdistelmästä vasta myöhemmin.

Kirpulla oli varattu lt jo nyt 11-6 mutta peruin sen, koska Katlan kuolemasta olisi ollut niin lyhyt aika ja kirppu on nyt vasta pikkuhiljaa alkanut muotoutua äitinsä varjosta. Paikka meni veljelle Ricolle , joka Jelenan kanssa menee testiin.
Jäämme ihmettelemään miten menee testi.
Yritän nyt tätä päivitellä tiuhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti