sunnuntai 5. marraskuuta 2017

Pentuja, suunnitelmia ja toteutus

Pitkän pähäilemisen jälkeen löytyi Ruotsista saksalaissukuinen uros  HAMOSTIS GEIRUR AV BARGELMIR "Zeke". Noin 70 cm merkkivärinen vahva uros. Lähtö astutusreissulle oli täynnä vastoin käymisiä ja päässä kävi monesti mielessä että onko nämä ennusmerkkejä. Kirpun juoksu oli myöhässä siitä mitä odotin ja neitihän päätti aloittaa juoksun noin viikon päästä kun olin ollut keinonivel leikkauksessa. Eli matkaan lähdettiin keppien kanssa, kipulääkkeiden kerä klenkaten.Ehkä hullua mutt kannatti. Mukaan lähti ystäväni 19 v takaa Tuija:)Kiitos, sanat eivät riitä kuvaamaan.
Paikalla torstai iltana ensimmäisenä menimme eläinlääkäriin hakemaan matolääkityksen että pääsemme pois ja kotiin mennessä odotti todella upea luonteinen  uros, johon olin täysin myyty.Torstai iltana viriteltiin fiiliksiin, ja Kirpun päivät olivat aivan kohdillaan astutuksen kannalta.Hyvin siis tunnen oman koirani juoksun kulun. Perjantai aamuna päästin neidin ulos asioille, Zeke tuli hetken päästä ja noin 10 min päästä oltiin saatu onnistunut astutus.Tämä oli reissun tarkoitus. SEuraavana aamuna lähdimme jo takaisin.
NYt odottelemme innolla reissun tuotoksia, oletettavissa on vallan hyväluonteisia ja kivan oloisia hovawartteja tammikuun alussa, ja luovutus maaliskuussa sopivasti kesän harrastuksiin ja yhdessä oloon.Myöhemmin kirjoittelen enemmän uroksesta kuvien kera:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti